Jardin d’Acclimatation biedt extra tijdelijke achtbaan aan

Het Franse pretpark Jardin d’Acclimatation heeft speciaal voor haar winteropening ook een nieuwe achtbaan geopend. Deze kreeg de naam Le Traîneau Express en is van het type Big Apple. Wie deze credit in de wacht wil slepen zal wel snel een bezoekje moeten inplannen.

 

Credithunters kunnen deze winter in Jardin d’Acclimatation  Le Traîneau Express op hun teller zetten. Het park heeft deze nieuwe achtbaan namelijk speciaal voor haar winterevenement opgesteld en zal ze nadien verwijderen. Wie de baan op zijn lijstje wil toevoegen kan dit nog tot 8 januari 2023.

Le Traîneau Express is een achtbaan van het type Big Apple en staat sinds het begin van het winter evenement op 19 november in het park. Waar de baan precies vandaan komt, bijvoorbeeld of ze gehuurd is van een kermiskramer is voorlopig niet duidelijk.

 

Bron en foto: RCDB, Jardin d’Acclimatation