Terhills Resort opent winterseizoen met grootste fonteinshow van België

Burgemeester Sofie Vandeweerd gaf woensdagavond het startschot voor de eindejaarsfestiviteiten bij Terhills Resort by Center Parcs met de opening van de grootste fonteinenshow van België.

 

Dit huldigt het winterseizoen in bij Terhills Resort dat tot eind februari 2023 omgetoverd wordt tot een magisch winterpark met prachtige sfeerverlichting en kerstversiering dewelke je al in vervoering brengt zodra je het park betreedt. In de cottages, worden de gasten verwelkomt met een speciaal kerstcadeautje.

Speciaal dit jaar, een schitterende watershow bestaande uit 12 fonteinen met licht en vuur, begeleid door meeslepende muziek. De fonteinen spuiten water tot wel 18 meter hoog en strekken zich uit over bijna 40 meter.

De show start  dagelijks, op ieder heel uur. Vrijdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur, de andere dagen vanaf 18.00 uur. De laatste show is iedere avond om 20.00 uur te zien. Ook dagbezoekers zijn welkom om te komen kijken.

Leuke plekken om van de fonteinenshow te genieten zijn het strand met vuurkorven voor een warme en feestelijke sfeer, de Beachbar voor een aperitiefdrankje in winterse setting waar je van een lekker glas bubbels, glühwein, warme choco, … kan genieten.

Voor mensen met een liefde voor eten en een verlangen naar gezelligheid met het mooiste zicht van België kan je terecht in restaurant Terland.

Met deze beleving komen aarde, lucht, vuur en water tot leven, elementen die ook in de cottages terug te vinden zijn.

 

Activiteiten rond de feestdagen

Naast de mooie versiering en de grootste fonteinenshow in België heeft Terhills Resort ook nog een speciale gast op het park, namelijk de kerstman die in een van de cottages verblijft.  Parkgasten kunnen  met het hele gezin een bezoekje brengen. Zijn kerstmand heeft altijd versnaperingen en snoep voor de lieve kinderen.

Daarnaast kan het hele gezin samen genieten van de vele kerst- en winterworkshops die georganiseerd worden. En op nieuwjaarsdag, kunnen de durvers tussen de parkgasten maar ook dagbezoekers een nieuwjaarsduik in het meer doen om 11h00. Om veiligheidsredenen zijn de plaatsen voor de nieuwjaarsduik beperkt, de social media kanalen vanTerhills Resort in de gaten houden is dus wel DE boodschap.