Fotoalbum: Oceanogràfic – december 2022

In het album “Moderne gebouwen Valencia” zijn foto’s terug te vinden van “Ciudad de las Artes y las Ciencias”. Dit zijn 6 bijzondere gebouwen die gebouwd werden langs de voormalige revierbedding van de Turia revier. Een van de 6 gebouwen is L’Oceanografic, het grootste aquarium van Europa. We wilden jullie hiervan niet alleen foto’s tonen langs de buitenkant, maar natuurlijk ook van de binnenkant.

 

Oceanogràfic werd geopend in 2003 en is het grootste aquarium van Europa. Er leven ongeveer 45.000 zeedieren van 500 verschillende soorten. Je vindt er onder andere pinguïns, haaien, flamingo’s, beloega dolfijnen, krokodillen, schildpadden en tropische zeesterren.

Er zijn verschillende aquariums terug te vinden maar zijn ook verschillende buitengedeeltes terug te vinden. Allerlei verschillende soorten vissen kan je bewonderen maar ook kwallen, inktvissen, krabben en verschillende vogelsoorten. Neem zelf maar een kijkje via dit fotoalbum.