Fotoalbum: Harry Malter – oktober 2022

Tijdens de herfst van 2022 bezocht Themeparkfreak Benjamin, samen met vrouw- en dochterlief, het Familiepark Harry Malter. Dit recreatiepark ligt in de Vlaamse provincie Oost-Vlaanderen en is maar een koprol verwijderd van de stad Gent. Harry Malter, een man die zijn geluk beproefde in het circus, richtte het park op in 1992. De grootste blikvanger van het park was ooit Suzy, de Afrikaanse olifant waar Harry regelmatig op rondreed, maar Suzy verblijft inmiddels in de gerenommeerde dierentuin Pairi Daiza. Harry Malter zelf daarentegen overleed in 2019. Het park bleef in handen van de familie Malter en herbergt vandaag nog steeds diverse dierensoorten zoals stokstaartjes, wasberen, ringstaartmaki’s, kapucijnapen en capibara’s. Naast de vele speeltuinen die het park rijk is kunnen kinderen er ook genieten van enkele mechanische attracties waaronder een reuzenrad, een piratenboot, een zweefmolen en een bescheiden vrijevaltoren.