Fotoalbums UK trip: West Sands Fun Fair & Harbour Park – augustus 2022

Themeparkfreaks Jonathan, Lennert en Laura trokken in de zomervakantie voor 5 pretparkdagen naar het Verenigd Koninkrijk waar ze voornamelijk de meest gekende pretparken zoals Alton Towers, Thorpe Park en Blackpool Pleasure Beach lieten links liggen. In de plaats kozen ze om voornamelijk kleinere parkjes in Engeland en Wales te ontdekken om zo de verborgen plekjes en ongekende parkjes te gaan verkennen. We namen van onze verkenningstocht heel wat foto’s mee die we graag met jullie willen delen.

 

West Sands Fun Fair:

West Sands Fun Fair is het pretparkje van een grote camping in Selsey in het graafschap West-Sussex. De achtbaan die er sinds 2012 staat is de Big Apple die gebouwd werd door Pinfari. Andere attracties in dit parkje zijn onder andere draaimolens, botsauto’s, Waltzer en trampolines.

Harbour Park:

Harbour Park is een klein pretparkje met een Big Apple achtbaan van D.P.V. Rides die de naam Ocean Coaster heeft. Verder staan hier onder andere botsauto’s, trampolines, boomstammetjes, Waltzer en enkele kinderattracties.