Eerste testritten voor Ridderstrijd in Hellendoorn zijn een feit

De nieuwe spinning coaster in Avonturenpark Hellendoorn heeft eindelijk zijn eerste testritjes gemaakt. Maandenlang heeft het park moeten wachten op enkele cruciale onderdelen om de achtbaan af te werken en te kunnen testen. Daar is nu eindelijk een eind aangekomen en wordt er reikhalzend uitgekeken naar 2023 om Ridderstrijd te openen.

 

Ridderstrijd in Avonturenpark Hellendoorn heeft eindelijk zijn eerste testritten gemaakt. Het Nederlandse pretpark ging normaal dit jaar een nieuwe spinning coaster openen maar doordat het maandenlang heeft moeten wachten op enkele cruciale onderdelen is de opening uitgesteld naar 2023. In de Making-off serie op het Youtube kanaal van het park kunnen we zien hoe de wagentjes zich een weg banen over het parcours. De wagentjes zijn nog niet aangekleed en zullen later nog worden voorzien van een hout-look. In de volgende aflevering zullen we vermoedelijk het eindresultaat zien van deze nieuwe achtbaan.

 

Ridderstrijd is een tweedehandse achtbaan gemaakt door het Franse Reverchon. Je kan dezelfde achtbaan heel vaak terugvinden op verschillende kermissen. Avonturenpark Hellendoorn kocht de achtbaan van een Mexicaans pretpark en heeft de achtbaan volledig laten nakijken. Ridderstrijd bouwt verder aan het verhaal van achtbaan Balagos en Disk’o Coaster Drakennest.

 

 

bron & foto: Avonturenpark Hellendoorn