Fort Fun viert Halloween jubileum met speciale editie van Fort Fear

Fort Fun in Duitsland heeft el enkele jaren een zeer mooi Halloween programma. En deze 13de  editie wordt een speciale editie. Voor het eerste zullen alle personages uit de 12-jarige geschiedenis van het event hun opwachting maken in het dozijn van het duivels seizoen.

 

De eerste 6 jaar van Fort Fear stond in het teken van Jacky Moon en haar Killer Dolls. De laatste 6 jaar streek Misty Ville neer in het Duitse park met Bo de Barbier en Mr Dark. Dit jaar komen ze allemaal terug voor het event.

 

In totaal zullen er 4 spookhuizen terug te vinden zijn. Hieronder overlopen we ze eventjes.

 

Fiebertraum

Speciaal voor het 13de event komen alle beste elementen uit de voorbije spookhuizen terug. Denk maar aan Delivered, Killing Dolls Theatre, CarnEvil, Once Upon a Time…, TRAUMAtized, Mystery Movie Maze, the JunkYard, DemonXtrem. Dit spookhuis kost € 4 en vind je terug naast Fort Fun L.A.B.S.

 

Das Atelier zur Hölle

De familie Hicks zijn uit het bos verjaagt, nu kunnen ze geen bomen zagen en moeten ze hun zagerij verhuren aan een angstaanjagende poppenmaker. Als dat maar goed komt. Dit spookhuis kost € 5 en vind je terug aan de kettingmolen.

 

Das Hotel

Vertrek jij terug uit dit hotel? Want het hotel is terug geopend, maar door wie wordt het gerund? Niemand weet het. De allereerste “Alleen doolhof” van Fort Fear keert dit seizoen terug en kost € 12 , je vind het terug in de main street van het park.

 

Die Mine

De familie Hicks heeft het hele bos gekapt, nu trekken ze hun terug in de mijnen onder het bos. Onder de grond kan je toch dingen uitsteken die niemand te weten zal komen. Spanning verzekerd in de wachtrij van de achtbaan Devil’s Mine. Dit spookhuis kost € 5.

 

Naast dit alles is er ook tal van animatie voorzien en een show in het theater van het park. Hier worden weer alle elementen van de vorige jaren samengevoegd in een angstaanjagende show van 25 minuten.

 

Het event vind dit jaar plaats van 22,29, 30 en 31 oktober. Het park is open tot 22u00 en de spookhuizen openen hun deuren vanaf 16u00.

 

Bron en foto Fort Fear