De Halloween dagen komen er weer aan in Walibi Holland

Vanaf 8 oktober gaat het Halloween evenement van Walibi Holland weer van start. Overdag kunnen de jongste bezoekers genieten van de Spooky Days, wanneer het donker wordt gaan de Fright Nights van start en begint de echte horror.

 

Spooky Days

De Spooky Days  in Walibi Holland vinden plaats op 8, 9 en 15 t/m 30 oktober 2022. Op reguliere dagen duren deze van 10:00 tot 18:00 uur. Op de combi-dagen stopt Halloween Spooky Days om 17:00 uur en start Halloween Fright Nights om 18:00 uur.

 

Daysees Monsterkist

Daysee heeft een monsterkist gevonden! Ze start een spannende zoektocht om de code van de kist te kraken. Kan jij haar helpen? Wie weet ontvang jij aan het einde van je avontuur wel een beloning.

 

Nieuw: Camp Of Coriousities

Ruik jij de geur van olifantenpoep al? Wandel samen door het verloren circusgebied en ontmoet de freaks die bij Daysee zijn aangesloten.

 

Fright Nights

Al het duister en kwaad heeft zich in de krochten van Walibi Holland verzameld. De sleutel naar donkere tijden is in handen van Eddie en hij opent de poorten naar onheil. De losgelaten freaks zijn bloeddorstiger dan ooit en beginnen aan de jacht naar nieuwe slachtoffers. The gates are open! Denk jij dat je nog veilig bent… of zijn je laatste minuten geteld? Betreed de poorten van Walibi Holland tijdens Halloween Fright Nights op 8, 9, 15, 16, 20 t/m 23 en 27 t/m 30 oktober 2022.

 

Haunted Houses

Psychoshock € 7,50

Wees gewaarschuwd! In het lab wordt onderzoek gedaan naar angst. Voor bizarre experimenten zoeken zij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je Psychoshock binnengaat…

 

Jefferson Manor € 7,50

Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden…?

 

The Villa € 7,50

Altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier tijdens Halloween niet nodig. Betreed The Villa en je belandt in een Hollywood hel! Weet je wel heel zeker dat je wilt schitteren als filmster?

 

Scare Zones

Villains

Normaal gesproken kunnen superhelden en badguys niet zonder elkaar, maar in deze Scare Zone is het evil tegen evil. Ze hebben allemaal hetzelfde doel: wereldheerschappij.

 

Tangled Twigs

De natuur lijkt op het eerste gezicht heel vredig, tot je iets verder kijkt. De takken van bomen en struiken lijken je te willen wurgen. Weet jij aan de kracht van ‘mother nature’ te ontkomen of eindig je als vogelverschrikker, vastgenageld aan een paal.

 

Pirate’s Cove

All hands on deck! De moordlustige bemanning van Queen Anne’s Revenge wacht je op in Pirates Cove. Kielhalen en je dwingen ‘de plank’ te lopen, dat zijn hun favoriete bezigheden. Houd jij je hoofd boven water of lukt het de piraten om je kapot te maken?

 

Nightmares

Veel kinderen hebben nachtmerries. De meesten groeien hier overheen. Sommigen niet. Slaap lekker…

 

Horror ervaringen

Nieuw: Slaughterhouse – € 20

HELP WANTED! In Slaughterhouse zijn we op zoek naar bereidwillige collega’s om het team van butchers te versterken. Als je sollicitatie goed verloopt, kan je meteen beginnen. De messen zijn geslepen, dus trek je werkkleding aan. De bloedspetters vliegen je namelijk om de oren… nice to meat you!!

 

Below € 15,00

Jij bent het nieuwste teamlid van de NOPCS (New Orleans Pest Control Services). Dit is een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een niveau 5 melding binnen: het hoogste dreigingsniveau. Time for action! Met je team betreed je de backswamp service and gas station op zoek naar de ongedierteplaag… maar wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte?

 

The Clinic € 17,50 p.p

Durf jij het aan om een behandeling te boeken in deze beruchte kliniek? Dr. Adams neemt je met de grootste zorg en precisie onder handen. Zoals bij een zorginstelling hoort, is Dr. Adams erg strikt in zijn geheimhouding. Eén ding kunnen we je wel vertellen, je verlaat de kliniek als een heel ander mens! Tenminste, als je de kliniek verlaat…

 

Dinner Experience: Camp Of Curiosities € 47,50 p.p.

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ‘romantisch’ te dineren in één van de freak caravans van Camp of Curiosities?  Dan is dit je kans! Verslik je niet, want de freaks van Eddie lusten je rauw. We dagen je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke en exclusieve Dinner Experience…  Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 75 minuten onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).

 

Backstage Tour € 59,00 p.p.

Grijp deze kans! Ben jij een groot Halloween Fright Nights-fan en heb je altijd al eens achter de schermen willen kijken van deze gruwelijke experience ? Koop dan nu je ticket voor een exclusieve backstage tour. We dompelen je onder in de wereld van Halloween Fright Nights en geven je een exclusief kijkje in de keuken. We vertellen je over de geschiedenis van Halloween Fright Nights, laten je de techniek achter één van onze Haunted Houses zien én je krijgt toegang tot de grime- en kledinglocatie van onze scare actors… Bovendien krijg je een geweldige herinnering mee naar huis. Dit wil jij als echte Halloween Fright Nights-fan zeker niet missen! Er zijn maar een beperkt aantal tickets voor deze exclusieve backstage tour beschikbaar. Koop daarom nu snel je tickets, want op is echt op…

Wanneer zijn de Backstage Tours?

Er zijn in totaal tien exclusieve backstage tours, verspreid over de volgende dagen: 

  • 15 oktober (12:00 uur)
  • 16 oktober (13:00 uur)
  • 21 oktober (13:00 uur)
  • 22 oktober (12:00 uur)
  • 23 oktober (12:00 uur en 13:00 uur)
  • 28 oktober (12:00 uur en 13:00 uur)
  • 29 oktober (12:00 uur en 13:00 uur)

 

Bron en foto’s: Walibi Holland