Fotoalbum: Movieland Park – juli 2022

Movieland Park is een pretpark gelegen aan het Italiaanse Gardameer, dat volledig in het teken staat van de film en meerdere bijzondere attracties aanbiedt. Het achtbaanaanbod is eerder beperkt in dit park. Je kunt er plaatsnemen in twee exemplaren, namelijk Go Gator achtbaan Bront’O’Ring en de Inverted Boomerang Coaster Diabolik. Een derde achtbaan staat al sinds 2020 levenloos in het park, namelijk de Schwarzkopfbaan Brontojet, waarvan al enkele delen afgebroken werden. Best wel zonde zo’n klassieker te zien wegkwijnen.

Maar dit park bezoek je niet voor haar achtbanen, nee, je kan er namelijk plaatsnemen in enkele bijzondere attracties, zoals de vrijevaltoren Hollywood Action Tower en Kit Superjet waarbij je meegenomen wordt in een supersnelle speedboot. Ook Magma 2 is zeker een must do in het park. Hier wordt je meegenomen in een truck en rijdt je langsheen een parcours met heel wat speciale effecten. Ook U-571 is zo’n speciale attractie die je zeker niet mag overslaan, hierbij neem je plaats in een duikboot die onder vuur genomen wordt en je nat maakt door de lekken die zogenaamd ontstaan.