Speelpark Oud Valkeveen opent vrijevaltoren in 2023

Terwijl heel wat parken hun nieuwste attracties van 2022 nog niet geopend hebben, blikt Speelpark Oud Valkveen al vooruit naar 2023. Volgend jaar zal het park namelijk een vrijevaltoren openen die 25 meter hoog is.

 

Volgend jaar zullen de bezoekers van Speelpark Oud Valkeveen te midden van de vijver, op een eilandje, een nieuwe vrijevaltoren kunnen beleven. Deze toren zal een hoogte van 25 meter krijgen en wordt gebouwd door Zamperla. Rond het eilandje varen nu al waterfietsen.

Sky Tower, zoals de attractie zal heten, zorgt er meermaals voor dat je omhoog gehesen wordt en weer naar beneden valt. Het exemplaar van Speelpark Valkeveen zal het uiterlijk van een vuurtoren krijgen.

 

In onderstaand filmpje zie je een voorbeeld van de attractie.

 

Bron en foto: Speelpark Oud Valkeveen