Ulmer Volksfest: een kermis met een uitgebreid programma

Van 8 tot en met 24 juli 2022 vindt het Ulmer Volksfest, de kermis van het Duitse Ulm, plaats. Er zijn 8 nieuwe attracties voor deze kermis en daarnaast biedt het Ulmer Volksfest eveneens een zeer uitgebreid randprogramma.

 

Lasershow
Naast de Duitse gebruikelijke familiedagen, met gereduceerde tarieven rond de middag op woensdag 13 juli en woensdag 20 juli, is er een Ladies Night op donderdag 21 juli. Op dinsdag 12 juli is er een lasershow en op 19 juli is er voor het eerst een show met drones. 50 computergestuurde drones zullen op deze avond de nachtelijke hemel vullen.

 

Backstage
Benieuwd naar wat zich allemaal afspeelt achter de schermen van een kermis als deze? Op 9 en 23 juli vinden backstage tours plaats met onder andere een blik achter de schermen bij enkele van de attracties.

 

Attractielijst

Hieronder volgt de complete lijst van attracties.

Apollo 13 – Küchenmeister (NIEUW)
Around The World XL – de Voer (NL)
Big Pictures 2.0 – Sonntag (NIEUW)
Chaos Airport – Haberkorn (NIEUW)
Eurorutsche – Kutschenbauer
Flipper – Splitt
Gold Rusher – Bügler (NIEUW)
Juwel Riesenrad – Göbel
Magic – Spangenberger
Monsterhaus – Filder
Music-Shop – Weeber
Super Skooter – Diebold
Villa Wahnsinn – von Olnhausen (NIEUW)
Voodoo Jumper – Schäfer (NIEUW)
Wildwasser – Bergmann-Dölle (NIEUW)
XXL Höhenrausch – Goetzke (NIEUW)

 

Bronnen: ulmer-volksfest.de, kirmesplaetze-2019.jimdofree.com