Skalmans Flygskola geopend in Kolmården

Onlangs werd in Kolmården, Skalmans Flygskola geopend. Dat deelde Jora Vision op hun sociale media. Zij stonden in voor het ontwerp van de Flying Tiger van Zamperla. De attractie is een uitbreiding van het gebied “Bamses Värld”.

 

In het Zweedse Kolmården is onlangs een nieuwe attractie geopend. De attractie is een Flying Tiger van het Italiaanse Zamperla en kwam in het gebied “Bamse Värld” terecht. De zweefmolen met vliegtuigjes kreeg de naam Skalmans Flygskola en haalt een topsnelheid van 5,6 km/u. De attractie voor kinderen haalt een hoogte van 60cm. Een ideale hoogte voor beginnende piloten. Er kunnen maximaal acht piloten plaatsnemen.

Jora Vision stond in voor het ontwerp van de attractie. Het gebied waar de attractie is geopend staat in het teken van een Zweeds tekenfilmfiguur. Dit was de 4de uitbreiding van het gebied. Er komt ook nog een horeca punt.

 

 

bron & foto: Jora Vision & Themeparkcentral.de

Foto: Jora Vision

Concept arts: Kolmården