Fotoalbum: Drayton Manor – mei 2022

Themeparkfreaks Timothy & Benjamin bezochten onlangs het Britse pretpark Drayton Manor. Hun hoofdreden voor een bezoekje aan dit park was ongetwijfeld de Intamin Stand-Up rollercoaster genaamd Shockwave, een achtbaantype dat niet zo wijdverspreid is.
Een zeer aangename verrassing was de flume ride met de naam StormForce 10. Hier kom je onmogelijk droog uit.
Bezoek zeker ook eens de madhouse The Haunting, die baadt in een horrorsfeertje.

Aan thrillrides is er in de park ook geen gebrek. Een Gyro swing, een Giant drop tower of een Air Racer, ze zijn aanwezig in Drayton Manor. De kids zullen genieten van de Thomas Zone, een mooi uitgewerkt gebied waar de personages uit de animatiereeks Thomas hun intrek hebben genomen. Wie van beestjes houdt, kan terecht in de Zoo van het park.  

Geniet samen met ons mee van de foto’s die Timothy in Drayton Manor maakte.