Tier- und Freizeitpark Thüle opent waterspeelplaats

Tiki Bay, een nieuwe waterspeelplaats in Tier- und Freizeitpark Thüle, is onlangs geopend. De waterspeelplaats is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Tiki Bay werd gebouwd in samenwerking met de Nederlandse fabrikant Watergames & More.

 

Tier- und Freizeitpark Thüle heeft onlangs Tiki Bay geopend. Tiki Bay is een waterspeelplaats die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Er kan naar hartenlust gespeeld want de spelletjes en afkoeling zijn ook geschikt voor de allerkleinsten.

Het park werkte voor de bouw samen met Watergames & More. De Nederlandse firma hielp mee met de bouw van de tropische speelplaats. De speelplaats is 350 vierkante meter groot en is versierd met een strooien dak en palmbomen. Er zijn vloersproeiers, irrigatie-elementen en glijbanen.

Dit jaar opende het park naast de waterspeelplaats ook de eerste CoasterKart van Duitsland. Deze attractie kreeg de naam Lost World en brengt bezoekers naar de wereld van dinosaurussen. Deze werd gebouwd door de Duitse fabrikant Wiegand en is het vierde exemplaar van dit model dat geopend werd.

 

 

Bron & foto: Tier- und Freizeitpark Thüle