Steinert Kirmes in Lüdenscheid gaat binnenkort van start

In het Duitse Lüdenscheid gaat de Steinert Kirmes weer bijna van start. Ondertussen maakte men de grootste attracties al bekend en het lijstje is zeker de moeite waard. Jammer genoeg kon de familie Köhrmann haar nieuwe attractie Escape niet tijdig geleverd worden door omstandigheden bij de fabrikant, want deze zou hier in première gaan.

 

Van 20 mei tot 29 mei 2022 zal in het Duitse Lüdenscheid opnieuw kermis gevierd worden, nadat de vorige twee edities afgelast werden door het ondertussen welbekende virus. Al heeft deze kermis een mooi line-up, toch heeft men een grote tegenslag. Op deze kermis zou namelijk de gloednieuwe Escape van Köhrman in première gaan, maar door problemen bij de fabrikant raakte deze niet tijdig klaar. Als vervanger komt de familie Straube met Devil Rock.

 

Attractielijst grootvermaak:

Propeller – Ordelmann

Viva Cuba – Hartmann

Devil Rock – Köhrmann

Conga – Küchenmeister

Pole Positie – Mennecke

Music Express – Ahrend/Noack

Around the World XXL – Van der Beek

X-Force – Klinge

Break Dancer No.2 – Bonner

Silbermine – Issel

Crazy island – Schneider

High Impress – Oberschelp

Hawaii Swing – Schaak

Top Car – Wendler

Crystals City – Oberschelp

Flipper – Langhoff

Apollo 13 – Küchenmeister

 

Enkele filmpjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron en foto: Steinert Kirmes