Europa-Park vertoont nieuwe 4D-film in Magic Cinema

Dit jaar zal er een nieuwe film te zien zijn in de 4D-bioscoop van Europa-Park. In de Magic Cinema zal namelijk de film Happy Family Next Level draaien. Dit is een van de vele nieuwigheden die het park dit seizoen in petto heeft.

 

De film Aufbruch nach Batavia zal verdwijnen uit de Magic Cinema van Europa-Park. Deze film stond in het teken van de vernieuwde Darkride Piraten in Batavia, en deze moet nu plaats maken voor Happy Family Next Level.

 

 

De nieuwe film werd geproduceerd door de Mack Animation Studio in Hannover. De cinema kreeg ook recentelijk een upgrade met een nieuw scherm, projector, luidsprekers, versterker en video-audio-server.

In de film zien we hoe een familie onderdeel wordt van experimenten die uitgevoerd worden door een jonge uitvinder.

 

Bron en foto: Europa-Park