Eerste onride-video op spinnend karretje Icon gedeeld door Blackpool Pleasure Beach

Blackpool Pleasure Beach geeft haar achtbaan Icon een update, dankzij een karretje dat vrij kan spinnen tijdens de rit. Deze nieuwe ervaring heet Ensō. Ensō is een heilig symbool in het zenboeddhisme dat cirkel betekent, of cirkel van samenhorigheid. Nadat het karretje bevestigd werd aan het treintje deelde het park een onride-video van deze nieuwe ervaring.

 

In 2018 opende het Engelse pretpark Blackpool Pleasure Beach de achtbaan Icon. Deze multi-launch-coaster werd gebouwd door Mack Rides en neemt de inzittenden mee voor een ritje tussen, onder en boven meerdere andere attracties in het park.

Dit jaar voegt het park aan één van de treintjes een karretje toe dat vrij kan spinnen tijdens de rit. Deze nieuwe ervaring heet Ensō, vernoemd naar een boeddistisch symbool dat staat voor cirkel of cirkel van samenhorigheid.

Net nadat het karretje toegevoegd werd vonden de eerste testritten al meteen plaats. Daarvan maakte het park een onride-video dat al snel online gedeeld werd.

 

Wie Ensō wil beleven zal hiervoor zijn portemonnee moeten bovenhalen. Een enkele rit in de draaiende stoeltjes zal 15 pond kosten.

 

Bron en foto: Blackpool Pleasure Beach