Disney Village in Disneyland Paris krijgt een metamorfose

Disneyland Paris heeft besloten om de uitgaanszone Disney Village te renoveren. De gehele uitgaansbuurt krijgt een totale metamorfose. Verschillende winkels, restaurants en cafés zullen worden aangepakt.

 

De Disney Village, de uitgaansbuurt die onderdeel is van het resort Disneyland Paris, zal binnenkort een metamorfose ondergaan. De transformatie zal in verschillende fases gebeuren, waarvan fase 1 in 2023 moet afgerond zijn. De bedoeling is om de Disney-stijl te combineren met merken die toepasselijk zijn voor het gekozen concept. Zo wil men van de Disney Village een tijdloze en vooral gezinsvriendelijke omgeving maken. Wanneer de metamorfose is afgerond zal de Disney Village bestaan uit een park en een promenade bij het meer waar de hotels rond zijn gebouwd. Zo zullen er overal nieuwe gevels te zien zijn en kan je er verschillende nieuwe terrasjes terugvinden. Samen met de verbeterde wandelroutes zal dit zorgen voor een weelderig landschap. Het project werd al in 2019 aangekondigd, maar werd door de pandemie uitgesteld.

In 2023 zal dan ook het eerste nieuwe restaurant de deuren openen. In het momenteel bestaande restaurant Café Mickey zal dan een Franse brasserie, genaamd Rosalie, openen. Het horecabedrijf Groupe Bertrand zal de brasserie runnen. De nieuwe brasserie Rosalie zal 500 zitplaatsen hebben, verspreid over twee verdiepingen. Rosalie zal zich richten op de Franse keuken. Disney belooft alvast een fris concept uitgewerkt te hebben met een moderne en elegante bouwstijl. 

 

Bron & foto: Disneyland Paris