Rulantica wordt uitgebreid met Twist & Splash attractie Heligvända

Het nog jonge waterpark Rulantica blijft groeien want dit jaar breidt men het park uit met onder andere een allereerste mechanische attractie. Mack Rides zal hier namelijk een Twist & Splash bouwen, welke de naam Heligvända krijgt.

 

Heligvända zal zeker voor heel wat waterplezier gaan zorgen in het park. De bezoekers nemen plaats in een van de gondels die ronddraaien. De bedoeling is dan om met waterpistolen op elkaar te schieten. Heligvända is trouwens maar een van de uitbreidingen, ook aan de jonge bezoekers wordt gedacht.

 

Voor de jonge bezoekers van het park wordt een nieuwe toevoeging gedaan aan het Snorri Strand. Daar opent een interactieve waterspeelzone. Snorri’s Spelaborg zal bestaan uit twee kinderglijbanen en een mini racer glijbaan.

 

In het najaar zal ook nog een grote glijbaantoren openen met acht glijbanen.

 

Bron en foto’s: Europa-Park