Nieuwe achtbaan Le Fleury opent 20 mei

De nieuwe achtbaan van het bescheiden Franse pretpark Le Fleury zal openen op vrijdag 20 mei. De achtbaan zal Rhaegal heten en zal een drakenthema krijgen, net zoals zijn voorganger Imoogi.

 

Het Franse pretpark Le Fleury zal op vrijdag 20 mei haar nieuwe achtbaan Rhaegal openen. Rhaegal vervangt Imoogi, een Zyklon-achtbaan. Net zoals Imoogi zal ook Rhaegal een drakenthema krijgen. Meer info is er momenteel nog niet bekend over de achtbaan. Het park deelde op sociale media alvast wel een foto van de nieuwigheid. Daar zien we een compacte achtbaan die een heleboel scherpe bochten zal nemen.  Mogelijk is deze afkomstig van het gesloten pretpark Landmark Forest Adventure Park.

 

Het park opent dit jaar naast een achtbaan ook nog twee andere attracties. Als eerste komt er een draaimolen die net zoals Rhaegal een drakenthema zal krijgen. Daarnaast opent het park nog La Warotte. Dit kleine reuzenrad zal een wortelthema krijgen en zal naar alle waarschijnlijkheid vooraan in het park een plek krijgen. Le Fleury start haar seizoen op 9 april 2022.

 

Bron & foto: Le Fleury