Energylandia is begonnen met bouw grootste reuzenrad van Polen

Het Poolse pretpark Energylandia is momenteel bezig met de bouw van een nieuw themagebied. Het gebied Sweet Valley zal namelijk twee achtbanen en het grootste reuzenrad van Polen herbergen. Het kleurrijke gebied, dat in het teken staat van snoep en andere lekkernijen, zal ook enkele kleinere attracties bevatten.

 

Energylandia is momenteel het park met de meeste achtbanen in Europa. Met maar liefst zeventien achtbanen in het attractieaanbod lijkt hun honger nog niet gestild, want momenteel zijn de werkzaamheden bezig aan twee nieuwe achtbanen. De twee achtbanen komen samen met het grootste reuzenrad van Polen terecht in het gebied Sweet Valley. Dit kleurrijke gebied staat in het teken van snoep en andere lekkernijen.

Onlangs deelde het park een filmpje en enkele foto’s van de spectaculaire werkzaamheden voor de bouw van het reuzenrad. Ook het gebied krijgt al aardig vorm en kleur. De achtbaan Choco Chip Creek staat ook al volledig overeind. Het nieuwe themagebied en haar attracties zullen later dit jaar openen.

 

 

Bron & foto: Energylandia