Europa-Park biedt opnieuw abonnementen aan

Europa-Park, het grootste pretpark van Duitsland, biedt na een periode van bijna twee jaar opnieuw abonnementen aan. Er zijn twee types aan abonnementen die elk hun eigen voorwaarden hebben.

 

Na een periode van bijna twee jaar kan je opnieuw een abonnement nemen voor Europa-Park. Vanwege de coronapandemie had het park de mogelijkheid om abonnementen te bestellen geschrapt. De Europa-Park Club bestaat niet meer en is vervangen door de ResortPass, waar je een Gold- of een Silver abonnement kan kiezen.

Het Silver abonnement kost 225 euro en geeft je voor 230 voorafbepaalde dagen toegang tot het park. Op heel erg populaire dagen geldt dit abonnement niet, denk maar aan de weekends in augustus. Daarnaast heb je ook nog het Gold abonnement dat maar liefst 395 euro kost. Met dit abonnement heb je dan wel iedere openingsdag recht op toegang tot het park. Ook mag je daarmee tweemaal gaan zwemmen in Rulantica, het waterpark van het Europa-Park Resort.

Wie voor een Silver pasje kiest zal daarvoor geen kaart meer krijgen. Abonnees zullen hiervoor hun smartphone moeten gebruiken. Wie toch een kaart wil zal 5 euro extra moeten betalen. Wie een Gold abonnement heeft afgesloten zal automatisch een kaart krijgen. Om een jaar lang te parkeren bij het park zal je voor beide abonnementen een apart parkeerabonnement moeten kopen. De parkeerpas kost 31 euro. Abonnees dienen momenteel hun bezoek nog op voorhand te reserveren.

 

Bron & foto: Europa-Park