Drie nieuwe attracties voor Le Fleury in 2022

Het Franse pretparkje Le Fleury zal dit jaar drie nieuwe attracties openen. Twee daarvan zijn van een familiaal type, de derde is een gloednieuwe achtbaan die al eerder aangekondigd werd. Deze achtbaan vervangt een ouder exemplaar dat het park na veel technische problemen verliet.

 

Net als de afgelopen jaren zal het Franse pretpark Le Fleury weer enkele nieuwigheden openen. De grootste wordt Rhaegal, een achtbaan die een tijdje geleden al aangekondigd werd. Veel informatie over het type kwam er nog niet naar buiten, maar het lijkt een Gold Mine Coaster van de Italiaanse fabrikant Technical Park te worden. Deze achtbaan vervangt de oude achtbaan Imoogi die regelmatig kampte met technische problemen en daarom ook vaak gesloten bleef.

 

Een tweede nieuwe attractie wordt Valeron. Op basis van de concepttekening lijkt dit een soort koggemolen te worden. Als derde nieuwigheid kondigt het park La Warotte aan. Dit wordt een klein reuzenrad dat een wortelthema krijgt, en hierdoor een plekje zal krijgen in het kindergebied dat in het teken staat van de mascotte van het park.

 

Bron en foto: Le Fleury