Jungle Rafts wordt Josefina’s Kaiserliche Zauberreise in Europa-Park

De Jungle Rafts in Europa-Park zal vanaf dit jaar Josefina’s Kaiserliche Zauberreise heten. De controversiële rondvaart zal vanaf dan onderdeel zijn van het themagebied Oostenrijk. Naast de nieuwe naam werd ook al het logo bekendgemaakt.

 

De controversiële rondvaart Jungle Rafts in Europa-Park zal vanaf dit jaar een nieuw thema en naam krijgen. De attractie kreeg in het verleden al meerdere malen kritiek te verwerken dat het racistisch zou ogen. Op basis van deze kritiek besloot het park de attractie aan te passen met een nieuw thema. De attractie zal vanaf dit jaar onderdeel zijn van het themagebied Oostenrijk en zal de naam Josefina’s Kaiserliche Zauberreise dragen. Het nieuwe karakter van de attractie brengt ook een nieuw logo met zich mee.

 

Op het meer vind je ook de raderstoomboot African Queen terug. Die zal vanaf dit jaar door het leven gaan als Donau Dampfer. Josefina’s Kaiserliche Zauberreise zal in twee fasen aangepakt worden. De eerste fase is voor dit jaar, de tweede voor volgend jaar. “De tweede fase zal zorgen voor nieuwe boten en andere verrassingen” aldus Michael Mack. Op de vijver zal er ook een nieuwe fonteinenshow te zien zijn. De show kreeg alvast de naam Weense Waterwals.

 

Bron & foto’s: Europa-Park