Fort Fun presenteert dit jaar een nieuwe goochelshow

Het Duitse pretpark Fort Fun presenteert dit jaar een nieuwe show. De show krijgt de naam Secret Magic Show en zal dus een grappige goochelshow zijn. Secret Magic Show zal te zien zijn in de Saloon.

 

Fort Fun zal dit jaar een nieuwe goochelshow vertonen in het park. Het nieuws raakte bekend doordat het park een filmpje op sociale media heeft gepost waarin we de mascottes van het park zien. Twee Duitse goochelaars, Till Frömmel en Mellow Magic zullen samen de show presenteren in de Saloon. Ze beloven alvast magie te brengen van de volgende generatie, dit met behulp van holografische video- en projectie effecten, gecombineerd met magie en interactieve goocheltrucs. De show zal enkel te zien zijn in het laagseizoen.

 

 

Bron & foto: Fort Fun