De eerste onride video op Dive Coaster Emperor in SeaWorld San Diego is er

Na lang wachten zal dit jaar in SeaWorld San Diego de nieuwe B&M Dive Coaster Emperor geopend worden. Door de coronapandemie werd deze opening uitgesteld van 2020 naar 2022. Onlangs deelde het park een allereerste onride video van de baan, waarin we al een leuk voorsmaakje krijgen van de rit.

 

Na lang wachten zal de Dive Coaster Emperor dit jaar eindelijk geopend worden in SeaWorld San Diego. Omwille van de coronapandemie werd de opening namelijk uitgesteld. Oorspronkelijk zou deze namelijk al openen in 2020. Onlangs konden de fans al genieten van een onride video van deze baan, waardoor ze al een voorsmaakje kregen van wat de rit te bieden zal hebben.

 

Emperor is een Dive Coaster gebouwd door de Zwitserse fabrikant Bolliger en Mabillard, beter gekend als B&M. Deze achtbaan is 46,6 meter hoog en heeft een verticale drop van 43,6 meter diep. Tijdens de rit zal er een snelheid van 96,6 km/u bereikt worden en zullen de inzittenden driemaal overkop gaan. De inversies zijn een Immelmann, een Barrel Roll en een Corkscrew.

 

Het bouwproces kan u hier opnieuw bekijken.

 

Bron en foto: SeaWorld San Diego