Wildlands start met eigen podcast

De Nederlandse dierentuin Wildlands start met een eigen podcast. In deze tweewekelijkse podcast zal je er het laatste nieuws uit het park horen, worden er enkele dieren in de kijker gezet en beantwoorden ze vragen van luisteraars. De podcast krijgt de naam “van Aap tot Zebra” en is een samenwerking met ZO!34, een regionale omroep uit Nederland.

 

Om de 2 weken zullen fans van Wildlands kunnen luisteren naar “van Aap tot Zebra”. Wildlands werkt samen met een regionale omroep uit Zuidoost-Drenthe, ZO!34. Nicky Tabak, de presentatrice van de podcast spreekt er met de woordvoerster van Wildlands, Hanneke Wijshake, over het reilen en zeilen in Wildlands. In deze podcast worden er enkele speciale dieren in de kijker geplaatst. Dit zullen meestal dieren zijn waar je niet snel zal bij blijven stilstaan in het park. Daarnaast zal je er ook het laatste nieuws uit het park horen en beantwoorden de twee hosts vragen van luisteraars.

In de eerste aflevering wordt er alvast gesproken over het verbouwen van het entreeplein, aanpassingen aan het ijsberenverblijf en het koppelen van bevers. De podcast is te beluisteren via Spotify en andere diverse podcast-apps.

 

Bron & foto’s: Wildlands