Rocolinos Kinderwelt heropent de deuren na maandenlange sluiting

Het Duitse indoorpretpark Rocolinos Kinderwelt heropende onlangs de deuren na een sluiting van bijna een jaar. De sluiting had enerzijds te maken met de coronapandemie, maar ook doordat het park van deze tijd gebruik maakte om grondig te renoveren.

 

Rocolinos Kinderwelt sloot op 2 november 2020 vanwege de Duitse coronamaatregelen. Het park maakte gebruik van deze sluitingsperiode om heel wat dingen te gaan renoveren. Een van de grootste werken was het volledig vernieuwen van de vloer. Een werkje dat normaal voltooid moest zijn in november 2021, maar uiteindelijk enkele maanden extra in beslag nam. Daarom werd de opening uitgesteld tot 27 januari 2022.

 

 

In Rocolinos Kinderwelt kan je, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk kinderattracties terugvinden. Toch zullen credithunters dit park ook kennen, omdat er een Butterfly-attractie terug te vinden is en tijdens het winterseizoen (van november tot maart) is ook de kermisachtbaan Silbermine daar aanwezig.

Wie het park wil bezoeken moet momenteel rekening houden met de huidige coronawetgeving die stelt dat je moet voldoen aan de 2G Plus-regel. Dit betekent dat je ofwel ingeënt of hersteld moet zijn van corona en ook een actueel negatief testresultaat van een testcentrum moet voorleggen. Dit laatste vervalt wanneer je een zogenoemde ‘Boosterprik’ kreeg.

 

Bron en foto: Rocolinos Kinderwelt, Parkerlebnis.de