De Graote Vastelaovend Show komt naar Toverland

De nieuwe maatregelen laten het toe: live publiek is weer mogelijk tijdens evenementen. Dat is goed nieuws voor De Graote Vastelaovend Show bij Toverland en Sevenum / Limburg. Dit evenement vindt namelijk plaats op de dag dat de versoepelingen voor evenementen worden doorgevoerd en wel op 25 februari aanstaande.

 

De Graote Vastelaovend Show is vorig jaar ontstaan als een online evenement waarbij duizenden mensen digitaal vanuit de eigen huiskamer vastelaovend vierden. Dit jaar zullen de spectaculaire optredens en interactieve spellen weer thuis te bekijken zijn, maar óók live in Toverland! De mensen die het lukt om één van de 2.500 kaartjes te bemachtigen, kunnen op deze manier het vastelaovendweekend samen met de artiesten aftrappen. In de vier uur durende show wordt ervoor gezorgd dat de beleving zowel thuis als live helemaal compleet is.

 

Samenwerking

The INN Company ging voor De Graote Vastelaovend Show de samenwerking aan met NR1Artiesten en legde verbinding met partijen en ondernemers in Limburg. Om de magie van vastelaovend in elke woonkamer mogelijk te maken, heeft de organisatie besloten de online tickets gratis aan te bieden. Om live aanwezig te zijn bij het evenement, wordt wel een entreeprijs gevraagd.

 

“We vinden het geweldig om als locatie te dienen voor dit prachtige evenement. Dat het daarbij ook weer mogelijk is om live publiek te ontvangen, is echt de kers op de vasteloavendtaart”, vertelt Roy Deenen, sales Business & Events bij Attractiepark Toverland.

 

Interactie met het publiek

Tijdens de show wordt er gezorgd voor interactie met zowel het publiek thuis als het publiek dat live aanwezig is. ’Ons doel is om iedereen met elkaar te verbinden. We verklappen nog niet wat er allemaal gaat gebeuren, maar het wordt zeker spectaculair,’ geeft initiatiefnemer Natascha Rouette aan.