Grote onderhoudswerken aan waterachtbaan Poseidon in Europa-Park

Europa-Park is begonnen met onderhoudswerken aan de waterachtbaan Poseidon. Op foto’s is te zien hoe er een grote bouwkraan is opgesteld vlak naast de waterachtbaan, waarmee ze grote stukken van het track verwijderen. Deze werkzaamheden zijn nodig om te voldoen aan de strenge veiligheidseisen van keuringsinstantie TUV.

 

Er zijn grote werkzaamheden gestart aan Poseidon, de waterachtbaan van Europa-Park. Online zijn er enkele foto’s opgedoken waarop men grote stukken uit het track verwijderd. Eventjes werd gevreesd dat er nog een attractie werd verwijderd maar Europa-Park bracht al vlug duidelijkheid, het gaat om onderhoudswerkzaamheden. De stukken track die verwijderd worden, werden niet meer goedgekeurd door de TÜV (keuringsbedrijf).

Het park is bezig met een heleboel werkzaamheden, zo worden er twee attracties verwijderd voor de komst van een nieuwe achtbaan. Het Afrikaanse themagebied wordt ook flink onder handen genomen. Bedoeling is om deze zone mee te betrekken in themazone Oostenrijk.

 

Bron: parkerlebnis.de & Mackadam (Twitter)

Foto’s: Mackadam