Fotoalbum: Fantasiland & Bruco Park

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Fantasiland

Fantasiland is een avondpretpark vlakbij Zoomarine. Dit park heeft naast de Big Apple achtbaan Bassotto ook een aantal andere attracties. Het gaat dan bijvoorbeeld om een kartbaan, botsauto’s, botsboten, glijbanen, Break Dance, Matterhorn, zweefmolen, tripride, schommelschip en Tagada.

Bruco Park

Bruco Park is een avondkermis in Marina di Ardea. Het park bevat 1 achtbaan die de naam Bruco Mela heeft en een aangedreven ovaaltje is. Voor de rest staan er in dit parkje andere kinderattracties zoals een zweefmolen en botsauto’s.