Skyline Attractions stelt kinderachtbaan P’sghetti Bowl voor

De Amerikaanse fabrikant Skyline Attractions, die we kennen van de Skywarp-achtbanen, stelde onlangs haar nieuwe concept van een kinderachtbaan voor. Deze aankondiging kwam er kort nadat de fabrikant ook haar andere nieuwe ultracompacte achtbaanconcepten presenteerde.

 

 

Met P’sghetti Bowl heeft Skyline Attractions een nieuw gamma kinderachtbanen gelanceerd. Er zijn vier mogelijke modellen om uit te kiezen die geen vast funderingen nodig hebben. Dit maakt het mogelijk ze waar dan ook in een park te plaatsen, zowel indoor als outdoor.

Het gaat om een achtbaan met een single rail, waarbij de track heel wat bochten maakt en met zichzelf verweven is. De track lijkt zelfs een beetje op spaghettislierten in een bord; vandaar ook de naam P’sghetti Bowl.

De P’Sghetti Bowl-trein bestaat uit zes karretjes met telkens plaats voor een kind en een volwassene. Een ritje zou al mogelijk zijn vanaf een minimumlengte van 91 cm.

 

Bron en foto’s: Skyline Attractions