La Mer de Sables verandert in Terrible Mer de Sable tijdens Halloween

Dit jaar zal het Franse park La Mer de Sable veranderen in een enge zandvlakte. Het park laat tijdens de Halloweendagen haar monsters los. Nog tot 7 november zal het park haar bezoekers leuke en enge momenten aanbieden.

 

Ter gelegenheid van Halloween en voor het 5de achtereenvolgende jaar wordt La Mer de Sable Terrible Mer de Sable. Attracties in een Halloweenjasje, aangepaste shows en monsters zorgen voor de transformatie van het park.

 

Voor de jonge bezoekers

Vogelverschrikkers, spinnen, heksen, workshops in de saloon, grimewedstrijden en enge verhalen om elkaar te laten schrikken, dat is wat er voor de jonge bezoekers op het programma staat. Om nog maar te zwijgen van de attracties Mississi’Trouille en Chikachocottes, die een speciaal Halloweenkleedje kregen.

 

Voor de avontuurlijkere bezoekers

Zombie-cowboys en afschuwelijke personages zwerven voor de gelegenheid rond de getransformeerde Silver Mountain achtbaan. Ze nodigen de bezoekers uit om plaats te nemen in de Trein der Zielen.

 

Dia de los Muertos

Voor deze gelegenheid keert ook de show Dia de los Muertos terug. Een Mexicaanse geest en zijn vrolijke levende doden treden dagelijks op om 14u30.

 

Bron en foto: La Mer de Sables