Green Key Gold certificering voor alle SnowWorld vestigingen

Vrijdag 8 oktober jl om 13:00 heeft SnowWorld Rucphen de gouden status ontvangen van het internationaal gerenommeerde duurzaamheids label Green Key.  In het bijzijn van SnowWorld CEO Wim Hubrechtsen werd de Gouden status verleend door Green Key directeur Erik Van Dijk.

 

SnowWorld heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in het verduurzamen van haar diverse locaties en heeft ervoor gekozen om voor alle vestigingen een Green Key certificering aan te vragen. Eerder waren de overige vijf locaties al Green Key Goud gecertificeerd, namelijk SnowWorld Landgraaf, SnowWorld Zoetermeer, SnowWorld Terneuzen, SnowWorld Amsterdam en Indoor Skydive Roosendaal. Nu ook SnowWorld Rucphen een gouden status heeft verdiend is er een belangrijke stap gezet in de duurzaamheidsambities van SnowWorld.

 

Bij SnowWorld zijn wij ons bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij en willen wij hierin zodanig handelen dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Dit doen wij door duurzaamheid steeds verder te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten. Om dit te realiseren maken we bewuste keuzes en zoeken we een balans tussen mens, planeet en resultaat. Dit is een proces, geen eindbestemming. Wij zijn continu op zoek naar haalbare stappen om deze maatschappelijke verantwoordelijkheid in ons bedrijf vorm te geven. Wij zijn trots dat met het behalen van de certificeringen bevestigd wordt dat SnowWorld de goede weg is ingeslagen met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen, aldus Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld.

 

Wat is Green Key?

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. In Nederland zijn er circa 650 locaties met een Green Key certificering. Kijk voor meer informatie over Green Key ook op www.greenkey.nl