Fotoalbum: Lunapark Riccione & Luna Park Misano Adriatico – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Luna Park Misano Adriatico

Luna Park Misano Adriatico is een kleine avondkermis met een Big Apple achtbaan, de Brucomela. Verder staat hier onder andere een glijbaan, trampolines, reuzenrad, funhouse, kamikaze, springkasteel, ballenbad, autoritje en een jumper.

Lunapark Riccione

Lunapark Riccione is een echt avondpark en bevat 4 rollercoasters. Het gaat om de Interpark Zyklon Crazy Jungle, de Grand Canyon achtbaan met de naam Gold Mine, de Big Apple achtbaan met de naam Bruco Mela en een zeer kleine kinderachtbaan Brucognam. Andere attracties zijn hier onder andere een Afterburner, Experience, Matterhorn, spookhuis, jumper, booster, botsauto’s, simulator, glijbanen, zweefmolen, kartbaan, schommelschip, Break Dance en Bidule.