Gardaland organiseert een magisch Halloweenevenement

In oktober organiseert Gardaland haar Magische Halloweenevenement opnieuw. Op elke vrijdag, zaterdag en zondag en tijdens het verlengde weekend van 29 oktober tot 1 november zal het park in het teken staan van Gardaland Magic Halloween.

 

Tijdens deze dagen ontdek je er vreemde wezens als zombies, vampiers en heksen die de bezoekers zullen verrassen. Het park is versierd met gigantische pompoenen, hooibalen, vogelverschrikkers en vleermuizen.

Op vrijdag keren wegens succes de Venedri da Paura terug, oftewel de vreselijke vrijdagen. Op 8, 15, 22 en 29 oktober opent het park hiervoor van 17u tot 22u.

Zombies zullen de bezoekers dan welkom heten met de show Welcome to Friday Scary Night. De soundtrack en allerlei monsters brengen de bezoekers meteen in de juiste stemming.

In het Gardaland Theatre kan je de show Gotika bekijken, een show die zich afspeelt begin jaren 1800. Een jonge vrouw wordt in deze show door een hypnotiseur in een soort van slaap gebracht waarin ze slaapwandelt en een duistere wereld betreed. De show toont mooie dans, acrobatiek en magische illusies van Alberto Giorgi.

Op andere dagen worden de bezoekers verwelkomd met de Welcome, it’s Halloween show. Hierin speelt parkmascotte Prezzemolo de hoofdrol samen met dansers verkleed als vogelverschrikkers.

Ook de populaire normale shows zullen tijdens deze dagen plaatsvinden zoals: 44 Gatti Rock Show, Gardaland Awards – Life is a Movie en meet-and-greets met Peppa Pig en Prezzemolo.

Daar bovenop zijn er tal van nieuwe Halloweenshows. Op Hacienda Miguel vindt de show El dia de los Muertos plaats, welke geïnspireerd is op het Mexicaanse dodenfeest.

In Teatro della Fantasia, kunnen kinderen genieten van Il Fantalibro, een nieuwe show met Prezzemolo en zijn vrienden. Het verhaal vindt plaats in de kelder van kasteel Lomur, waar Zenda zich schuilhoudt. Op de wandelpaden is er plek voor straattheater.

 

Bron en foto: Gardaland