Nieuw dit jaar tijdens Halloween in PortAventura: La Muerte Viva

In het Spaanse PortAventura ging het Halloweenevenement alvast van start, waarbij dit jaar het nieuwe spookhuis La Muerte Viva geopend werd. Dit evenement loopt nog tot 18 november. In totaal zijn er vijf Horrorattracties te beleven in het park.

 

Dit jaar biedt het park vijf horrorervaringen die het bloed in onze aderen zouden doen stollen. De belangrijkste daarvan is La Muerte Viva! De nieuwigheid is geïnspireerd op een oude Mexicaanse legende die zich afspeelt op een oude boerderij. Daar spelen de nabestaanden een verschrikkelijk spel, dat wordt gerealiseerd met 20 Scare Actors.

 

La Muerte Viva

Het is de Dag van de Doden en de straten van Mexico zijn het toneel van een huiveringwekkend feest dat niets te maken heeft met het traditionele festival…

 

La Isla Maldita

Wie een liefhebber is van echte horror kan dit jaar opnieuw terecht bij Halloweenervaring La Isla Maldita. Deze bijzondere walkthrough-ervaring wordt gebouwd in het waterpark Caribe Aquatic Park dat tijdens deze periode gesloten is. Je zult in La Isla Maldita moeten ontsnappen aan 100 griezelige piraten. Onderweg kom je scheepswrakken en andere decoraties tegen.

 

REC Expierence

Deze horror-attractie werd geïnspireerd op de beroemde Zombie-filmreeks. Zo’n 40 acteurs roepen de griezeligste momenten van de saga op, voer bij uitstek voor fans van horror en spanning. Deze maze zal je 15 minuten lang meenemen langs decors die je meenemen in de filmreeks.

 

Apocalipsis Maya

Een vervloekte jungle, sjamanen, enge mummies, gevangenen die transformeerden in hongerige zombies, een spookachtig verlaten ziekenhuis en Maya Goden die bovennatuurlijke krachten hebben, dat kan je ontdekken bij Apocalipsis Maya.

Toen een team onderzoekers, op zoek naar een schat, een Maya tempel openden, lieten ze een vloek vrij. De goden willen nu wraak nemen. Deze maze zal je ongeveer 15 minuten lang meenemen tussen 40 acteurs.

 

Bron en foto: PortAventura World