Fotoalbum: Luna Park Aquafollie, Happy Arena & Luna Park Porto Santa Margherita – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Luna Park Aquafollie

Luna Park Aquafollie is gelegen in de Italiaanse stad Caorle. Naar goede gewoonte staan hier twee achtbanen met de Big Apple achtbaan Bruco Mela en de Grand Canyon coaster Camelot. Andere attracties zijn onder andere een Loop Fighter, een funhouse, schommelschip, Musik Express, een Polyp en spookhuis. De avondkermis is gelegen vlak naast Aquapark Aquafollie, een waterpark.

Luna Park Porto Santa Margherita

Luna Park Porto Santa Margherita is een zeer kleine avondkermis in Porto Santa Margherita. Naast de Big Apple achtbaan Bruco Mela is er nog een carrousel te vinden, trampolines en een zweefmolen.

Happy Arena

Happy Arena is een zeer klein pretparkje met enkele attracties gelegen in de Italiaanse stad Caorle. Naast de Big Apple achtbaan Bruco Mela vind je hier ook nog trampolines, springkastelen, een hindernissenparcours, minigolf en autoritje voor kinderen terug.