Halloween in Serengeti Park: plezier voor het hele gezin

Vanaf 16 oktober kan je elk weekend de nodige enge kriebels ervaren in het Duitse Serengeti Park. Voor de kleine gasten zijn er leuke doe-activiteiten zoals het mysterieuze spookhuis, pompoen snijden, schminken, stenen schilderen en een monsterjacht!

 

Zoals je merkt kunnen de jongste bezoekers van Serengeti Park met Halloween leuke momenten beleven. Maar ook voor de dappere bezoekers heeft het park weer wat in petto. Zo kan je op de Halloweenavonden drie spookhuizen ontdekken: Ghost Town, Clown Town en Halloween Town. Verder lopen er monsters los in de scarezone The Strangers.

 

Tijdens Halloween Nights zijn bepaalde gebieden en attracties in het attractiepark, drie horrordoolhoven en de scarezone geopend tot 22.00 uur. Vanaf 17.00 uur geldt de gereduceerde avondtoegang van 16 euro aan de kassa’s.

 

Bron en foto Serengeti Park