Vanaf 16 oktober kan je Halloween vieren in Jaderpark

Het seizoen loopt ten einde en dat betekend dat het weer griezelig mooi wordt in het Noord-Duitse Jaderpark. Dit park viert een Halloween dat geschikt is voor het hele gezin, dus niet zo eng als in andere parken.

 

Vanaf 16 oktober 2021 start Halloween in Jaderpark, dit jaar met een kleine enge attractie voor het hele gezin. Naast het extra aanbod is het hele park gehuld in herfstkleuren en straalt het een gezellige sfeer uit. Jaderpark zorgt voor deze sfeer met rustieke decoraties, veel pompoenen en bloemen.

Tijdens het Halloweenevenement staan er enkele leuke activiteiten op het programma. Zo is er een groot kampvuur, kan je broodjes bakken en marshmallows grillen. Verder kan je genieten van Glühwein en fruitpunch.

Dit jaar biedt het park een 220 meter lang horrorlabyrint, waar je langs spoken en heksen wandelt. De ervaring gaat gepaard met griezelige geluiden. Het klinkt allemaal behoorlijk griezelig, maar Jaderpark hecht er veel waarde aan dat het hele gezin veel plezier kan hebben met elkaar, daarom zal het doolhof niet te griezelig zijn.

Het Halloweenevenement start op 16 oktober en loopt op geselecteerde dagen tot en met 31 oktober 2021. Het attractiepark is elke dag geopend van 9.00 tot 18.00 uur (kassa sluit om 17.00 uur).

 

Bron en foto’s: Jaderpark, themepark-central