Slagharen opent als eerste attractiepark in de Benelux een Dunkin’

Vrijdag 9 juli heeft Dave Storm – Algemeen Directeur – in Slagharen een vestiging van de Amerikaanse donutketen Dunkin’ geopend. Slagharen heeft met deze Dunkin’ franchise de primeur in de attractiepark sector.

 

Nieuw merk Dunkin’

De nieuwe horecalocatie ligt centraal in de Main Street van het park. In de locatie wordt gewerkt met smart kiosken. Naast een grote variëteit aan donuts staat de Dunkin’ formule ook bekend om haar koffiespecialiteiten en gethematiseerde donuts. Tijdens de openingsceremonie zijn de Slagharen mascottes Randy & Rosie verrast door Dunkin’ met de eerste Randy & Rosie donuts. ‘’Wij zijn heel tevreden met deze Amerikaanse franchise in ons Wild West park’’, aldus Dave Storm.

 

Primeur

“De samenwerking met Slagharen als onderdeel van Parques Reunidos is van beide kanten een logisch gevolg, nadat er een eerste Dunkin’ was geopend in Movie Park Germany. De stap om deze eerste franchise te doen opstarten met al een bestaande franchisepartner van Dunkin’ International maakt deze voorlopige eerste franchise vestiging een mooi vervolg op de expansie plannen in Nederland , aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland”.

 

Dunkin’ Barista gezocht

De werving van de zogenaamde ‘Dunkin’ Barista’s’ is nog in volle gang. In een vastomlijnde training leert de Dunkin’ Barista het vak om een lekkere koffie te maken, wat zijn of haar werk inhoudt en welke vaardigheden nodig zijn om gasten blij en tevreden te houden. Via www.werkenbijslagharen.com worden gemotiveerde kandidaten opgeroepen om te solliciteren.