Nieuw thema voor boomstamattractie Wild River in Fort Fun

Op 3 juni 2021 kon het Duitse pretpark Fort Fun na lang wachten eindelijk weer de poorten opengooien voor de bezoekers. Het park zat tijdens de sluitingsperiode niet stil. Zo werd een nieuwe speelzone aangelegd en kreeg de boomstamattractie Wild River een opknapbeurt.

 

Wie dit seizoen Fort Fun in het Duitse Bestwig een bezoekje brengt zal merken dat er bevers en beren hun intrek namen in het park. Oké, geen echte natuurlijk, maar het thema van de boomstamattractie veranderde en deze dieren spelen er nu een hoofdrol.

Midden in het park legde men de speelzone Adventure Area aan. Deze kwam op de oude plek van een stuntshow. Hier kwam een klimparcours, picknickplaatsen en een kabbelend beekje.

De opvallendste vernieuwing vinden we terug bij boomstamattractie Wild River, welke geopend werd in 1979. Deze 600 meter lange attractie werd gebouwd door Mack Rides. Het nieuwe thema draait om het houtbedrijf Beaver & Bear Co. In het stationsgebouw kan je zien hoe beren en bevers samen houten boten bouwen. Onderweg tijdens de rit zie je ook overal deze dieren hout verzamelen. In de tunnel van de attractie kwamen ook nieuwe scènes.

 

 

Bron en foto’s: Worldofparks.eu