Walibi Belgium publiceert eerste POV van Kondaa

Vandaag ging de eerste onride video van Kondaa, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux, viraal op het internet. Het park Walibi Belgium publiceerde de video zelf op diverse sociale media. In de video kunnen we ook op ieder moment van de rit vaststellen op welke hoogte de trein zich bevindt, hoeveel G-krachten er gemeten worden en hoeveel snelheid de trein behaalt. Fans van het eerste uur zijn alvast laaiend enthousiast, maar ook zij moeten nog tot zaterdag 8 mei wachten om de achtbaan uit te proberen.

 

Kondaa is de nieuwe sensationele attractie die komend weekend zal openen in het Waverse pretpark Walibi Belgium. Deze achtbaan van Intamin behaalt een topsnelheid van 113 km/u, meteen na de eerste drop van 50 meter hoog. Het gevaarte is 1.200 meter lang en kent zelfs twee wereldrecords.

Kondaa is de Mega Coaster met het meeste aantal verschillende parcourselementen ter wereld én de eerste Mega Coaster met 15 airtimemomenten! Bij de opening op 8 mei 2021 zal Kondaa zelfs de hoogste en de langste achtbaan van de Benelux zijn.

In onderstaande video kan je alle statistiekjes netjes volgen tijdens een ritje op Kondaa. Geniet ervan met volle teugen!

 

Wie een ritje wil maken zal een reservatie moeten maken via de website van Walibi Belgium. Alle details rond de achtbaan kan je hier terugvinden.

 

Bron: Walibi Belgium