Boudewijn Seapark heropent op zaterdag 8 mei 2021

Na 7 maanden kan Boudewijn Seapark volgende zaterdag 8 mei eindelijk weer bezoekers verwelkomen. Het park opent in alle veiligheid alle attracties buiten en ook de zeeleeuwen- en zeehondenvoorstellingen vinden opnieuw plaats. De binnendelen moeten in mei nog gesloten te blijven: het dolfinarium en Bobo’s Indoor speeltuin.Het was niet evident. Voor de 2de keer moest het park voor lange periode de deuren sluiten. Geen bezoekers, dus geen inkomsten. Maar wel uitgaven. De vaste kosten in het park bleven doorlopen. De dagelijkse verzorging van de dieren ging gewoon door. Boudewijn Seapark sloot het boekjaar af met een omzetverlies van 70%.

 

Nieuwe dolfijnenvoorstelling vanaf juni.
Maar het park bleef niet bij de pakken zitten! De extra wintertijd werd gebruikt om een nieuwe voorstelling voor te bereiden in het dolfinarium : “Echomaris”! Deze dolfijnenvoorstelling wordt een pakkende live beleving met verrassende natuurbeelden op een gigantisch videoscherm. Deze voorstelling focust zich nog meer op natuurlijke gedragingen van dolfijnen, vertelt over het leven in de oceanen en maakt de bezoeker bewust van de bedreigingen en wat wij eraan kunnen doen.
Boudewijn Seapark hoopt vanaf juni de nieuwe dolfijnenvoorstelling Echomaris aan het grote publiek te kunnen voorstellen, zodra alles binnen weer open mag!

 

Piratenboot zkt. kleine piraten!  Bezoek Boudewijn Seapark in mei met € 10 korting.

Boudewijn Seapark is er klaar voor om terug bezoekers te verwelkomen! Het park schenkt zijn bezoekers in mei een fikse korting van € 10 omdat de binnendelen nog niet open kunnen. Een bezoeker betaalt in mei slechts € 17,50 i.p.v. € 27,50.
In mei is het pretpark tijdens de weekends, de feestdagen en op de brugdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
Online reservering op datum is noodzakelijk. Dit kan via de webshop op www.boudewijnseapark.be