Grote opknapbeurt voor Psycho Mouse in California’s Great America

California’s Great America geeft dit jaar haar achtbaan Psycho Mouse een grote opknapbeurt. Deze achtbaan opende in 2001 en door de jaren heen begonnen de kleuren te vervagen, daarom geeft men de baan nu een nieuw kleurtje.

 

Na 20 jaar werd het tijd om de achtbaan Psycho Mouse in het Amerikaanse pretpark California’s Great America te voorzien van een nieuw kleurtje. Het park deelde onlangs enkele foto’s van de werkzaamheden die gaande zijn bij deze achtbaan. Oorspronkelijk had de baan groene supports en een witgele track, vanaf dit seizoen zal de baan bruine supports hebben en een groene track.

Psycho Mouse is een achtbaan van het type Mad Mouse, gebouwd door Arrow Dynamics. Het was voor het bedrijf de voorlaatste achtbaan die ze bouwden, nadat ze een jaar later failliet gingen.

 

 

Bron en foto’s: California’s Great America