Fort Fun maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen

Ook al zijn de meeste parken nog gesloten wegens corona, en ook al is de kans groot dat ze nog een tijdje gesloten zullen blijven. Toch houdt dit de parken niet tegen om hun park seizoen klaar te maken, en zo zijn ze dus ook in Fort Fun volop bezig om het park in orde te krijgen.

 

Het selfservicerestaurant krijgt in ieder geval al een grondige opknapbeurt, zoals te zien is in onderstaande foto.

 

Daarnaast is het park redelijk grote grondwerken aan het uitvoeren rondom de nieuwe attractie Thunderbirds en de attractie Dark Raver. De oude speeltuin staat er nog, maar de oude tribune en showdecor lijken te zijn afgebroken. De vrijgekomen locatie is in ieder geval tamelijk groot, of er iets nieuws komt of niet is dus nog maar de vraag.

Daarnaast voert het park natuurlijk tal van onderhoudswerken uit, zo zijn de bakjes van het reuzenrad gedemonteerd, en ook de trein van SpeedSnake FREE staat naast de baan. Kortom het park is bijna klaar voor een nieuw seizoen.

Bron & Foto: Fort Fun