Miniatur Wunderland maakt indrukwekkende video met terugblik op 2020

Het Duitse miniatuurpark Miniatur Wunderland, gelegen in Hamburg, heeft een indrukwekkende video gemaakt over het bewogen jaar 2020. De video weerspiegelt de strijd tegen de pandemie die veroorzaakt werd door COVID-19. In de video rekent Miniatur Wunderland af met het virus!

 

We hadden met ons allen 2020 helemaal anders voorgesteld. Ook Miniatur Wunderland, gelegen in de Duitse stad Hamburg, had het jaar graag anders beleefd. Daarom maakte het miniatuurpark met de grootste spoorweg in modelbouw ter wereld een video waarin ze afrekenen met het coronavirus.

Dit gebeurde aan de hand van meer dan 100.000 lucifers en sparklers waarmee een grote coronavirusbal werd gemaakt. De bal werd uiteindelijk tot ontploffing gebracht. Hiermee wil het park een hoopvolle boodschap brengen en een positieve vibe verspreiden.

 

 

Video: Miniatur Wunderland