Track Suspended Family Coaster compleet in Parc du Bocasse

De bouwwerken aan de nieuwe Suspended Family Coaster in het Franse pretpark Parc du Bocasse zijn in een razend tempo vooruit gegaan. Een week geleden werd nog maar de eerste track geplaatst en ondertussen staat de achtbaan compleet overeind!

 

Parc du Bocasse blijft verder timmeren aan de toekomst. Ondanks de coronacrisis en de daarbij gepaarde sluitingsperiode en dus minder bezoekers, zal dit Franse pretpark volgend jaar uitpakken met een nieuwe achtbaan. Het gaat om een Suspended Family Coaster die gebouwd werd door de Nederlandse fabrikant Vekoma.

De bouwwerken zijn de laatste dagen aan een zeer snel tempo verlopen. Amper een week geleden werd het eerste trackdeel geplaatst, enkele dagen later werd het hoogste punt bereikt. Kort daarna werd het laagste punt bereikt, namelijk een drop onder de grond. En ondertussen is zelfs al het laatste trackdeel geplaatst. Dit allemaal op maar enkele dagen tijd!

De achtbaan wordt gelijkaardig aan Orkanen in Fårup Sommerland (Denemarken) en Dragon Roller Coaster in Energylandia (Polen).
De bouwwerken van het nieuwe project kan je hier op de voet volgen.

Foto’s: Vekoma