Zamperla test nieuw attractietype

Zamperla heeft beelden vrijgegeven van testen van hun nieuwe waterattractie. Het nieuwe type kreeg de naam The Big WaveZ. Een eerste exemplaar zal te vinden zijn in Luna Parc, Coney Island.

 

De Italiaanse attractiebouwer Zamperla heeft een video gedeeld van een testritje van hun nieuwste attractietype. De attractie wordt een combinatie van een droptoren en een waterattractie. De aanwinst in het assortiment draagt de naam The Big WaveZ.

 

 

Op de testopstelling zijn er momenteel nog maar twee zitplaatsen geïnstalleerd. In de toekomst komen er op de bank twee hele rijen. Tijdens de rit wordt de bank omhoog getakeld om uiteindelijk naar beneden te vallen in de waterbak. Met een grote golf als resultaat.

 

Een eerste exemplaar zal gebouwd worden in Luna Parc, Coney Island. Het park is in handen van Central Amusement International, een dochteronderneming van Zamperla.

 

Bron en foto: Zamperla