Freizeit-Land Geiselwind zal in 2021 opnieuw uitbreiden

Het Duitse Freizeit-Land Geiselwind is reeds begonnen met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Zo verscheen er enkele weken geleden een bouwplaats in het bos naast het apenreservaat en kon men een loopattractie zien die vroeger te vinden was op de kermis.

 

Nadat het Duitse Freizeit-Land Geiselwind dit jaar reeds kon uitpakken met een grote uitbreiding van maar liefst 22 nieuwigheden voor groot en klein zal het volgend jaar opnieuw een grote uitbreiding kennen. Enkele weken geleden kon men al zien dat er bomen gekapt werden en er zijn ook nieuwe paden aangelegd naast het apenreservaat in het bos.

Ondertussen is daar ook reeds de eerste attractie te vinden voor volgend jaar. Zo is de loopattractie “Tal der Könige” opgebouwd op deze plaats. Deze attractie was tot 2015 te vinden op de kermissen in Duitsland en was voor het eerst te zien in 1991 als “The Mummy”. In deze mysterieuze attractie met Egyptisch thema heerste een griezelige sfeer en wandelde men door de crypte van een pyramide.

Het is nog niet zeker of Freizeit-Land Geiselwind de naam zal veranderen of de attractie deels zal aanpassen. Voorlopig heeft het park zelf nog geen aankondiging gedaan, maar het vermoeden is dat dit niet de enige nieuwe attractie voor volgend jaar zal zijn en we een nieuw themagebied mogen verwachten.

 

Bron: Parkerlebnis